Lunchbuffén står uppdukad
Måndag-Fredag: 10.30-14.00

Om Restaurang Kvarnen

Vi har hunnit med mycket innan vi köpte Kvarnen. Här kan du läsa lite om vår bakgrund.

Hur allt började

1996 träffades Lotta och Daniel i Oslo när dom arbetade på samma restaurang. Bägge kände samma starka intresse för restaurangbranschen och bestämde sig för att flytta utomlands och öppna egen krog.

Restaurang utomlands
1999 flyttade dom till Marbella och bosatte sig i centrum av staden, och några månader senare köpte dom en restaurang i bottenplanet av Hotel Lima, som visade sig ha varit Marbellas första skyskrapa en gång itiden, hela 7 våningar högt! Dom renoverade restaurangen och döpte den till "El Gusto" och öppnade mars 2000. Deras gäster var främst spanjorer från den levande stadskärnan de befann sig mitt i och en hel del britter och holländare, men även gäster från arabländerna blev deras stammisar. Varje kvartal förnyades menyn som var baserad på säsong och tillgång till dom bästa råvarorna. 2004 blev Lotta & Daniel föräldrar till Julia och bestämde sig då för att sälja den populära kvarterskrogen som dom hade drivit under 5 år. Lotta var hemma med Julia och senare Oscar som föddes 2006 och Daniel arbetade som köksmästare på Restaurang Finca Besaya och Restaurang Vasari. Efter sammanlagt 8 år i Spanien bestämde dom sig för att flytta hem till Gävle och låta barnen få lära känna Sverige och umgås med släktingar på nära håll.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK